2017. április 28., péntek

Fasírt gluténmentesen tökfőzelékkel


Én kenyér helyett burgonya pelyhet vagy abonett gm (kék) extrudált kenyeret szoktam ledarálni .Sőt zsemlemorzsa helyett is ezt használom hiszen finom olcsó és egyszerű beszerezni.

Tökfőzelék:

1kg gyalult tök
ízlés szerint kapor
2ek ecet

só ízlés szerint
2-3 ek kukoricaliszt
kb 1-1,5dl tej

A tököt felteszem főni annyi vízben amennyi ellepi kaporral sóval ecettel ízesítve.Mikor puhára főtt akkor a kukoricalisztből és a tejből készült keveréket hozzáadom és besűrítem. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...