2018. október 1., hétfő

Almás korong RIZSLISZTBŐL gluténmentesen, tejmentesen

Már többször megsütöttem és minden alkalommal isteni ,gyors,szuper könnyű na és olcsó ami gluténmentes termékeknél fő szempont tud lenni. Sütéssel együtt 30 perc alatt elkészíthető ebbe még a mosogatás is belefér :D 

Hozzávalók:

250 g alma ami kifacsarva 200 g
1 mk fahéj
100 g tojás
6 g sütőpor
100 g Rizsliszt
20 g vaníliacukor
40 g cukor
csipet só

Az almát meghámozzuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük , kinyomkodjuk és a többi hozzávalóval tálba mérjük. Összegyúrjuk, pihentetés nélkül gombócokat formázunk belőle és gáztepsibe helyezzük egymástól nagyobb távolságokra. A tetejüket villával ellapítjuk majd előmelegített sütőben 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük. Kívül ropogósabb ,kicsit keményebb belül puha és jaaaj annyira finom. 








A recept termékmegjelenítést tartalmaz , ezt a receptet a Natago Sweet Kft. támogatta
(szponzorált tartalom)
Sütési alapanyagaimat a Hunorganic Kft. webáruházából rendelem
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...