Hozzávalók:
1ek porcukor
2tk só
4ek olaj
1tojás(+1tojássárgája majd a kenéshez)
12dkg joghurt(+egy pici a tetejére)
30dkg Barbara lisztkeverék kenyér és kelt tésztához
1cs száraz élesztő
szezámmag
Az összetevőket keverőtálba tesszük( joghurtot kicsit meglangyosítottam) Tálas mixer dagasztószárával simára keverem. Konyhapulton folpackkal letakarva duplájára kelesztem. Ezután 3 részre osztom olajos kézzel gombócokat formázok.Tepsibe rakom lekenem tojássárgája és joghurt keverékével először 170 fokon kezdem el sütni légkeverésen ( kb 5 perc) majd 190 fokon 20-25 percig sütöm(sütési ideje függ az adott sütőtől) .
Hamburger hús:
Marathon hamburgerhús
Készre sütöm ízlés szerint összeállítom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése