2017. április 29., szombat

Májgaluska gluténmentesen

Hozzávalók:



1db zsemle (én egy gluténmentes ceres hamburgerzsemlét használtam) 

fél cs gyulai májas
1ek rizsdara
1csipet só

A zsemlét elmorzsolom a májkrémmel az egy ek rizsdarával és a sóval.Jól nyomkodjuk össze,hogy ne maradjanak nagyobb darab zsemlék a masszába.Egy kisebb fazékba odateszünk sós vizet főni és kb 2-3 percig főzzük majd kikapcsoljuk alóla a gázt.Ezután kb 1-2 percig még állni hagyjuk a vízben leszűrjük pici vízzel átöblítjük és már lehet is a levesbe rakni.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...