Hozzávalók:
30 dkg Nutri free farina di riso finissima (finom őrlésű rizsliszt)
3 db L méretű tojás
fél dl étolaj
1,5dl víz
1 kk cukor
1 csipet só
1 csipet szódabikarbóna
és annyi laktózmentes tej hogy a tészta szó szerint folyós legyen kb mint a tej olyan sűrűségű volt.Ugyanis amikor sűrűbbre hagytam mint pl az alfamixből szoktam egyből összerántotta a serpenyőben a tésztát és egy vastag valami lett belőle. Nos azt nem tudom más serpenyőben hogyan reagál de a kerámiabevonatos palacsintasütőben tökéletes volt. Én vegyes lekvárral töltöttem olvasztott étcsokival és eperrel díszítettem.Most készítettem először finom őrlésű rizslisztből ( Nutri free farina di riso finissima ) palacsintát. Nem sok reményt fűztem hozzá így nem is mértem pontos mértékegységet a tejből de kellemeset csalódtam mind a finom őrlésű rizslisztben mind az új kerámiabevonatos palacsintasütőmbe :D mind a kettő ötösre vizsgázott !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése