Hozzávalók:
4dl szódavíz ( bubis ásványvíz)
3dl víz
3db s méretű tojás
1 csipet só
1 mokkáskanál szódabikarbóna ( ha nincs szódavíz vagy ásványvíz)
1 csipet eritrit
50ml étolaj+ a sütéshez
30 dkg Glulu pékmanufaktúra palacsinta por
3 dl vizet 3 db tojással simára keverek hozzáadok 15 dkg glulu palacsinta port,csipet sót, csipet eritritet, 50 ml étolajat, a maradék 15 dkg palacsinta port, és fokozatosan adjuk hozzá a szódavizet .Figyeljünk arra,hogy sütés közben lehetséges ,hogy még fog igényelni a massza folyadékot így azt pótoljuk. Én kerámia bevonatos palacsintasütőben sütöttem őket ki. Tölteléknek diabetikus lekvárt használtam.
Elérhetőségem:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése