2018. január 17., szerda

Narancs tortácskák Madame loulou tortaporból gluténmentesen

Nagyon régen szemezek a Madame Loulou termékekkel amiket  a http://allergiamentesen.hu/ webáruházban tudtok beszerezni ,most lehetőségem adódott kipróbálni.Elsőként a Bio madame loulou narancstorta port próbáltam ki ,de nem tortaformában hanem kis egyszemélyes tortácskákat készítettem. Ebből az adagból 6 db-ot tudtam csinálni. Én nagyon szeretem a narancs ízt és a lisztkeveréken érzik is a narancs illat én mégis felturbóztam egy kis narancshéjjal így még pikánsabb lett . A tészta készítése során követtem a csomagoláson lévő utasításokat.

Az elkészítése a következőképpen zajlott: 
120 g olajat 120 g cukorral összekevertem hozzáadtam a tojásokat majd a lisztkeverékkel sima tésztává kevertem. Én tettem bele még egy narancs reszelt héját is , 170 fokos előmelegített sütőben tűpróbáig sütöttem. 

Vélemény: Könnyen elkészíthető,jó szerkezetű tészta , egyenletesen átsültek, finomak, negatívként annyit említenék meg ,hogy érdekes illata van a pornak de mikor bekeverem és megsül akkor már nem érződik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...