2019. május 30., csütörtök

Diós kifli RIZSLISZTBŐL

Hozzávalók:

40 g Orgran gluténpótlópor 
160 g rizsliszt
1 mk méz
1 mk só
1 db m méretű tojás
40 g cukor
40 g margarin
15 g friss élesztő
1 dl lm tej vagy 1 dl rizstej
vanília aroma

Töltelék:

Lekvár vagy dió 

A hozzávalókat tálba mérjük és összegyúrjuk. 
Letakarva 40 percig pihentetjük a konyhapulton.
Rizsliszttel megszórt felületen kinyújtjuk kör alakúra és cikkekre vágjuk.
Megtöltjük a szélesebbik részét lekvárral vagy dióval feltekerjük. 
Megkenjük tojással és 180 fokra felmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Mikor kihűlt porcukorral megszórva tálaljuk. 





A recept termékmegjelenítést tartalmaz , ezt a receptet a Natago Sweet Kft. támogatta
(szponzorált tartalom)

Készítette: Cseszákné Molnár Julianna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...