2022. november 29., kedd

Brassói aprópecsenye

50 dkg kockázott sertéscomb
1 ek zsír
fél liter húsleveslé
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
bors, só, ételízesítő ízlés szerint
25 dkg zöld borsó
burgonya (sütni olajban vagy forgatott burgonya tepsiben)

A vöröshagymát lereszeljük és a zsíron megpirítjuk majd hozzáadjuk a kockázott sertéscombot és kérget pirítunk rá kb 1-2 perc alatt magas hőfokon. Ezt követően borssal,ételízesítővel és sóval fűszerezzük majd hozzáadjuk a fokhagymát is és hozzáöntjük a húsleveslét kb 75 keresztül főzzük fedő alatt közepes hőfokon .Mikor a hús majdnem kész hozzáadjuk a borsót és kb 15 perc alatt összefőzzük.Közben kisütjük a krumplit és a végső lépésként összekeverjük a brassóit és a burgonyát.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...