1 ek zsír
fél liter húsleveslé
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
bors, só, ételízesítő ízlés szerint
25 dkg zöld borsó
burgonya (sütni olajban vagy forgatott burgonya tepsiben)
A vöröshagymát lereszeljük és a zsíron megpirítjuk majd hozzáadjuk a kockázott sertéscombot és kérget pirítunk rá kb 1-2 perc alatt magas hőfokon. Ezt követően borssal,ételízesítővel és sóval fűszerezzük majd hozzáadjuk a fokhagymát is és hozzáöntjük a húsleveslét kb 75 keresztül főzzük fedő alatt közepes hőfokon .Mikor a hús majdnem kész hozzáadjuk a borsót és kb 15 perc alatt összefőzzük.Közben kisütjük a krumplit és a végső lépésként összekeverjük a brassóit és a burgonyát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése