Hozzávalók
24 adag360 g Naturbit Alfamix
250 g cukor
250 ml laktózmentes tej
125 ml étolaj
1 db m méretű tojás
12 g sütőpor
ízlés szerint citrom leve
ízlés szerint citrom héja
Laktózmentes tejet, étolajat,tojást és cukrot összekeverjük majd hozzámértjük a sütőporos lisztkeveréket és egynemű tésztává kevertjük.
Az tésztát kettéosztjuk az egyik felébe csokoládé forgácsot keverünk a másik felébe citrom levet és citrom héjat.
A forma tepsit kibéleljük muffin papírokkal és fagylaltos kanállal porciózzuk az adagokat. A formákat háromnegyedik töltjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ezután ízlés szerint és diétánknak megfelelő módon díszítjük pl laktózmentes vajkrémmel,ételszínezékkel, gyümölcsökkel, cukorkákkal stb.
Tipp: A recept elkészíthető 300 g Barbara sütési lisztkeverék+60 g Barbara kelt tészta lisztkeverékből is .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése