2017. április 28., péntek

Keksz rizslisztből gluténmentesen GM Gluten free


Hozzávalók: 


12 dkg vaj
10 dkg cukor
1 db tojás
1 ek vanília kivonat
20 dkg Rizsliszt
1tk sütőpor
1 csipet só

Egy tálban keverjük habosra a cukrot és a vajat. Adjuk hozzá a tojást és a vanília kivonatot.
Külön tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a vajas keverékhez, és keverjük ki simára.
Nyújtsuk ki formázzuk és tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe, helyet hagyva közöttük, mert megdagadnak.
180 fokra előmelegített sütőben süssük 15 percig.
A sütőből kivéve hagyjuk 2 percig a tepsiben, mert ha azonnal kiszedjük akkor széttörik ezután rácsra szedve várjuk meg, míg teljesen kihűlnek.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...