Meggle decor : növényi habalap, tejfehérje mentes
Hulala növényi zsírokból készített cukormentes habalap
Eritrit
eper
vanília aroma
Torras glutén és cukormentes csokoládé
Műanyag fagylaltkészítő
200 ml meggle decort kimértem egy tálba felvertem habbá, egy jó nagy marék epret botmixerrel összeturmixoltam és hozzákevertem a felvert meggle decorhoz. Adtam hozzá pár csepp vanília aromát is.
200 ml Hulala cukormentes habalapban elkevertem 2-3 ek eritritet ( tetszés szerint) és kemény habbá vertem,egy bő marék leturmixolt eperrel és pár csepp vanília aromával összekevertem. Egy-egy habzsákba töltöttem a krémeket és műanyag jégkrém készítőbe töltöttem,megkocogtattam,hogy tömörödjön a krém és színültig töltöttem. A műanyag fedél pálcika részét ráhelyeztem és mélyhűtőben tároltam őket legalább 12 órán keresztül. Ezután késsel meglazítottam a műanyag pálcarészt így egyszerűen kicsúszott a jégkrém a formából. Mikróban egy tábla Torras csokit 2 ek étolajjal 2 perc alatt megolvasztottam és a jégkrémet belemártottam mivel nagyon hideg volt azonnal rádermedt a csokiréteg. Így készültek el a glutén, cukor, és tejmentes jégkrémeim.
Figyelem: Mivel a Torras csoki tejport tartalmaz így a meggle decorból készült jégkrémeket nem vontam be csokival.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése