2017. május 30., kedd

Kovászos Uborka gluténmentesen lisztérzékenyeknek

2 nagy szem ó krumpli fontos hogy ne új krumplit használjunk hiszen abban még nincs annyi keményítő. Megpucoljuk,megmossuk felkarikázzuk alulra tesszük az egyiket rá egy marék kaprot majd az uborkákat bevagdossuk a tetejére jön a többi krumpli és kapor majd egy női marék só és aki szereti csípős paprika. Hideg vízzel feltöltjük az üveget ,teszünk rá egy kistányért és egy darab téglát nehezéknek . Olyan helyen helyezzük el ahol mindig minden oldalát éri a nap. Mi a műhely tetejére szoktuk kirakni. Kb 3 nap alatt megérik.






Készítette: Cseszákné Molnár Julianna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...