Hozzávalók:
250 g Kelt tészta lisztkeverék
200 g Sütési lisztkeverék
2 db m méretű tojás
1 csipet só
150 g porcukor
150 g laktózmentes tejföl
12 g sütőpor
250 g laktózmentes margarin
A száraz hozzávalókat egy tálba mérjük majd a folyadékokkal együtt közepesen kemény tésztát gyúrunk. Ragacsos lesz ezért tegyük minimum fél órára a hűtőbe,hogy visszadermedjen a margarin.Ezután a tésztát enyhén lisztezett felületen gyúrjuk át,nyújtsuk ki és kenjük le tojással szórjuk meg kakaó+cukor keverékével és tekerjük fel.Vágjuk 1,5-2 cm széles darabokra és rakjuk szilikonpapírral kibélelt tepsibe. A tésztákat lapogassuk kicsit el kenjük le tojással és előmelegített sütőben 170 fokon kb 30-35 perc alatt süssük aranybarnára.
A recepthez használt lisztkeverékeket megtudjátok vásárolni IDE KATTINTVA
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése