2018. február 16., péntek

Bagett Barbara lisztkeverékből gluténmentesen

Hozzávalók:

7 g szárított élesztő
1 tk méz
8 g só
20 g étolaj
300 ml langyos víz

A hozzávalókat tálba mérjük és robotgép segítségével összekeverjük, ez a tészta egy lágyabb állagú lesz,bagettformát kiolajozunk és a tésztát 3 részre osztva elhelyezzük a formákban. Sütőfóliával letakarjuk és 50 fokos sütőben 40 percig kelesztjük. Ezután a sütőfóliát eltávolítjuk a sütő hőmérsékletét 180 fokra emeljük légkeveréssel és kb 25-30 perc alatt készre sütjük az utolsó 5 percben sajttal megszórjuk és visszatesszük a sütőbe.
Akkor jó ha az alja kopogtatásra üregesnek hangzik.




A sütési alapanyagaimat a Diéta Bt. webáruházából válogatom össze: http://dietabt.hu/webshop/
(Szponzorált tartalom) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...