Hozzávalók:
300 g Barbara kelt tésztaliszt
7 g szárított élesztő
1 tk méz
8 g só
20 g étolaj
300 ml langyos víz
A hozzávalókat tálba mérjük és robotgép segítségével összekeverjük, ez a tészta egy lágyabb állagú lesz,bagettformát kiolajozunk és a tésztát 3 részre osztva elhelyezzük a formákban. Sütőfóliával letakarjuk és 50 fokos sütőben 40 percig kelesztjük. Ezután a sütőfóliát eltávolítjuk a sütő hőmérsékletét 180 fokra emeljük légkeveréssel és kb 25-30 perc alatt készre sütjük az utolsó 5 percben sajttal megszórjuk és visszatesszük a sütőbe.
Akkor jó ha az alja kopogtatásra üregesnek hangzik.
(Szponzorált tartalom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése