250 g cukor
250 ml laktózmentes tej
125 ml étolaj
1 db m méretű tojás
12 g sütőpor
citrom leve
citrom héja
Laktózmentes tejet, étolajat,tojást és cukrot összekevertem majd hozzámértem a sütőporos lisztkeveréket és egynemű tésztává kevertem.
Az tésztát kettéosztottam az egyik felébe csokoládé forgácsot kevertem a másik felébe citrom levet és citrom héjat.
A forma tepsit kibéleltem muffin papírokkal és fagylaltos kanállal porcióztam az adagokat. A formákat háromnegyedik töltöm.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütöm.
A sütési alapanyagaimat a Diéta Bt. webáruházából válogatom össze: http://dietabt.hu/webshop/
(Szponzorált tartalom)
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése