Mostanság igyekszem egyre több főzésemet is megörökíteni hátha segítség valakinek, gluténmentes minden felhasznált alapanyagom,mellette sok laktózmentes receptem is van.
Hozzávalók:
2 szál répa
1 szál petrezselyem gyökér
2 db burgonya
1 kis fej vöröshagyma
50 dkg sertéslapocka vagy comb
2 db Lucullus babérlevél
1 gerezd fokhagyma
1 üveg hüvelyes zöldbab
50 ml étolaj
1 tk Lucullus fűszerpaprika
1 ek ecet
só ízlés szerint
1 tk kapor
1 ek Boszorkány ételízesítő ( elhagyható)
2 ek Barbara rizsliszt
150 g laktózmentes tejföl
A hagymát felaprítom és az olajon megdinsztelem, ezután a felkockázott húst hozzáadom és néhány percig keverem, a fűszerek, fokhagyma és 4 liter víz hozzáadása után takarékon főzöm 1,5 órán (+-30 perc) keresztül. Majd belerakom a kaprot, ecetet és főzöm még 20 percet. A tejfölt egy kis tálba öntöm,1 merőkanál levessel és a rizsliszttel összekeverem rátöltöm a levesre és pár perc alatt felfőzöm.
A főzési alapanyagaimat a Diéta Bt. webáruházából válogatom össze: http://dietabt.hu/webshop/
(Szponzorált tartalom)
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése