Káposztás cvekedli recept:
1 ek só
2 ek étolaj
bors ízlés szerint
A mimen fodros kockát a csomagoláson leírtak szerint megfőztem. A káposztát felszeleteljük megsózzuk és olajon megdinszteljük. Megborsozzuk és összekeverjük a tésztával.
Ahogyan korábban írtam a káoszta egyik feléből pogácsa készült a másik részéből káposztás cvekedli méghozzá mimen fodros kockából ami:
🚫gabonamentes
🚫gluténmentes
🚫kukoricamentes
🚫rizsmentes
🚫szójamentes
🚫tejmentes
🚫tojásmentes
A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
Összetevők:
✔️csicseriborsó liszt (50%),
✔️tápiókakeményítő,
stabilizátor (xantan és guargumi).
Magas rost és fehérje tartalmú és tojásérzékenyek is fogyaszthatják. Eleinte nem kedveltem a csicseriborsó ízét ,de az utóbbi időben mintha örök életembe nagy rajongója lettem volna úgy elkezdtem enni.Amióta egy főzőnapon Mária főzött tésztasalátát mimen tésztából azóta eszem meg ezt a fajta tésztát.
Bátran ajánlom mindenkinek hiszen könnyű elkészíteni, tojásérzékenyek is fogyaszthatják és rizset valamint kukoricát se tartalmaz sok gluténmentes tésztával ellentétben.
Próbáld ki te is
(Szponzorált tartalom)
Sütési alapanyagaimat a HUNORGANIC Kft. webáruházából rendelem : https://hunorganic.com/
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése