2019. március 17., vasárnap

Oldalas különleges pácban





Hozzávalók: 



1 kg sertés oldalas
4 ek ketchup
1 ek méz
1 tk petrezselyem szárított
1 tk só
1mk bors
csipet chili
1 dl étolaj
2 gerezd reszelt fokhagyma
fél fej reszelt vöröshagyma

A pác hozzávalóit összekeverjük majd az oldalast beleforgatjuk néhány órán keresztül pihentetjük. Én általában előző este pácolom be és másnap sütöm. Mikor eleget pihent a pácban jénaiba tesszük lefedjük a tetejével és 200 fokon 1.5 óra alatt készre sütjük.Petrezselymes burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!




Rizzsel is tálalható


Készítette: Cseszákné Molnár Julianna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

baconos-sajtos csónak

  30 dkg naturbit alfamix 2ek tejföl 1ek olaj 1tk só 1tk cukor 1cs instant élesztő 150 ml víz(+50 ml szükség esetén A lisztet keverőtálba te...