Lasagne házi tésztából gluténmentesen
Hozzávalók:
Lebbencs tésztához:
30dkg naturbit alfamix
3db m méretű tojás
1ek olaj
1 nagy csipet só
A tésztát összegyúrjuk majd kb fél óráig pihentetjük nedves konyharuhával letakarva.Ezután kisebb gombóconként kinyújtottam amennyire vékonyra csak tudtam és a tepsit rátéve körbevágtam méretre.Sós olajos forrásban lévő vízben kifőztem a tésztát(ügyeljünk el ne szakadjon) .
Töltelék:
40 dkg darálthús
2 ek ketchup
1 nagyobb csipet bazsalikom
1 nagyobb csipet oregánó
4 ek paradicsomsűrítmény
2 gerezd fokhagyma
fél fej vöröshagyma
csipet só
1 kk porpaprika
Úgy mintha pörköltöt főznénk elkészítjük a hozzávalókkal a tölteléket.
A tepsi aljára tettem szószt majd tésztát-szószt-tésztát és így tovább az utolsó rétegre reszeltem sajtot. 180 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütöttem.
Sütési és főzési alapanyagaimat a Hunorganic Kft. webáruházából rendelem
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése