Ohh jaj de szeretem a paradicsomos káposztát de sajnos ritkán ehetek mert savat csinál nálam és fel is fúj.
A káposztát összevágtam,megsóztam és 15 percig pihentettem. Ezután kinyomkodtam a levétől és a káposztát felöntöttem vízzel ami éppen ellepte a káposzta felszínét. Fűszereztem ételízesítővel és cukorral majd elkezdtem főzni .Mikor a káposzta félig megfőtt ráöntöttem 500 ml paradicsompürét és sűrűre főztem.
A fasírtot az alábbi módon készítettem:
500 g sertés darált hús
fokhagyma
vöröshagyma
fűszerek
burgonyapehely vagy gluténmentes zsemlemorzsa
2-3 m méretű tojás
Sütőzacskóban vagy két szilikonos sütőpapír között sütjük 190 fokon 40 percig.
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése