Szeretem a muffint,mert hamar elkészíthető, puha és dekoratívvá is tudjuk tenni és laktóz valamint gluténérzékenyként sem kell lemondanunk erről a finomságról.48 db apró muffin lesz belőel
360 g Naturbit Alfamix
250 g cukor
250 ml laktózmentes tej
125 ml étolaj
1 db m méretű tojás
12 g sütőpor
Naturbit csokicsepp
Laktózmentes tejet, étolajat,tojást és cukrot összekevertem majd hozzámértem a sütőporos lisztkeveréket és egynemű tésztává kevertem.
A tésztába Naturbit csokicseppet kevertem.
A forma tepsit kibéleltem muffin papírokkal és fagylaltos kanállal porcióztam az adagokat. A formákat háromnegyedik töltöm.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütöm.
360 g Naturbit Alfamix
250 g cukor
250 ml laktózmentes tej
125 ml étolaj
1 db m méretű tojás
12 g sütőpor
Naturbit csokicsepp
Laktózmentes tejet, étolajat,tojást és cukrot összekevertem majd hozzámértem a sütőporos lisztkeveréket és egynemű tésztává kevertem.
A tésztába Naturbit csokicseppet kevertem.
A forma tepsit kibéleltem muffin papírokkal és fagylaltos kanállal porcióztam az adagokat. A formákat háromnegyedik töltöm.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütöm.
Sütési/főzési alapanyagaimat a Hunorganic Kft. webáruházából rendelem
Készítette: Cseszákné Molnár Julianna
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése