Recept :
8 db m méretű tojás
5 ek gluténmentes barna rizsliszt
3 ek gluténmentes mandulaliszt
1 csipet só
8 ek eritrit
A tojásokat kettéválasztjuk a fehérjét kemény habbá verjük,a sárgáját eritrittel és a csipet sóval sűrű masszává keverjük. A tojáshabot és a sárga masszát összeöntjük és hozzáadjuk a barna rizslisztet valamint a mandulalisztet óvatosan összekeverjük sütőpapírral bélelt sütőlemezre simítjuk( a sütőlemez 37*32cm ) 170 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.Még meleg állapotában nedves ruhába csavarjuk mikor kihűlt a következő krémmel kenjük le:
Túrókrém:
250 g túró
3 ek eritrit
fél citrom reszelt héja + leve
1 ek tejföl
A hozzávalókat összekeverjük és a piskótára simítjuk. Feltekerjük hűtőbe helyezzük majd néhány óra múlva szeleteljük .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése